Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Bescherm uw hoofdstroomtoevoer met de nieuwe AC overspanningsbeveiligers

AC overspanningsbeveiligers

De nieuwe M-LB scheidingen beschermen uw hoofdstroomtoevoer tegen vernietigende stroomoverspanning.

Door de grote omvang, locatie en constructie van moderne meet- en controletechnologie wordt de betrouwbaarheid van installaties, die deze technologie bevatten, bedreigd door overspanning, die ontstaat door bliksem of aan/uitschakelen. De herstelkosten om deze beschadigde systemen te vervangen, zijn betrekkelijk hoger dan de kosten om bliksembeveiliging en overspanningsapparatuur te installeren. En dan hebben we het nog niet over inkomstenverlies door het stilliggen van de installatie.

Met de nieuwe AC overspanningsbeveiliger zijn zowel hoofdstroomtoevoer tot 115/230 V als signaal-en stroomtoevoerlijnen veilig.

De aansluitbare M-LB overspanningsbeveiligers passen in verschillende hoofdconfiguraties. Een duidelijke weergave van functies en foutmeldingen verzekeren een snel en makkelijk onderhoud. De werkingsstatus van elke beveiligde lijn is zichtbaar. De beveiligingsmodules zijn ‘hot swapable’ en kunnen zonder gereedschap vervangen worden. Bovendien kan de voorbedrade apparatuur op een DIN rail gemonteerd worden, wat een makkelijke installatie mogelijk maakt.