Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Panel mount oplossingen voor Zone 2 en Class I, Division 2

VisuNet industriële monitors - De wet van de sterkste

VisuNet-Panel Mount Monitors zijn op Windows® gebaseerde pc's, netwerkcompatibele remote monitors en monitors met een KVM-extender gebruikt voor controle- en besturingstaken in de procesautomatisering. Ze vervolledigen het assortiment robuuste direct monitors voor industriële toepassingen. De pc's en industriële monitors zijn uitgerust met een touchscreen dat bestand is tegen chemicaliën, 38,1 cm (15") of 48,3 cm (19") meet en goedgekeurd is voor gebruik in Zone 2 (ATEX), alsook in Class I, Class II, Division 2.

Alle producten zijn vervaardigd met componenten van industriële kwaliteit. Ze zijn schok- en trillingsbestendig en geschikt om 24/7 te worden gebruikt. Dankzij hun robuust design kunnen ze zowel binnen als buiten worden ingezet - zelfs in zware industriële omgevingen die karakteristiek zijn voor de chemische en petrochemische industrieën - en zijn ze uitermate geschikt voor OEM-bedrijven.

Industriële monitors beschikken over een LED-backlit, antiglans en antireflecterend LCD en een gehard glaspaneel voor het resistieve touchscreen. De pc's verbruiken zeer weinig stroom, waardoor de unit energie kan sparen en zeer weinig warmte verspreidt wanneer deze niet wordt gebruikt.  Ventilators zijn onnodig dankzij de efficiëntie van de Intel® Atom™ N270 of 1,5 GHz Core™ 2 Duo processors.