Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Het VisuNet GMP gamma compleet

Of de procesafbeelding voor de Life Sciences industrie en in de ATEX zone

Remote Monitors of Industriële PC's, voorzien van een scherm tot 22'' (55,9 cm), zijn uitermate geschikt voor de weergave van complexe processen.

Voor batch-systemen (in toenemende mate gedecentraliseerd) moeten de werkstations, die instaan voor de controle en bediening van het proces via een besturingssysteem DCS en/of MES, in dezelfde productie-omgeving geplaatst worden.

Daarom moeten deze Remote Monitors aan een aantal specifieke eisen voldoen:

  • Geschikt zijn voor zware industriële omgevingen
  • Voldoen aan de behoeften van de Life Sciences industrie wat betreft toepassingen in stofvrije ruimtes of Good Manufacturing Practices (GMP)
  • Geschikt zijn voor ATEX-zonering (Zone 1/21 en 2/22)
  • Verschillende types van behuizing en montage bieden
  • Een grote afstand toelaten tussen de host-pc in de veilige omgeving en de Remote Monitor in de productieruimte zelf

Hiervoor bieden wij van Pepperl+Fuchs verschillende technologieën, gebaseerd op het gebruik van een KVM-interface, een PC-Panel of het nieuwste systeem van remote monitor met een koppeling naar het locale netwerk (LAN, Ethernet).

Voor de procesindustrie hebben we niet alleen versies voor explosiegevaarlijke omgeving, zone 1 en zone 21, maar ook versies voor de gereglementeerde sectoren, VisuNet GMP, voor explosieveilige gebieden (niet Ex). Inmiddels bieden we ook VisuNet GMP 19'' en 22'' breedbeeld aan voor oplossingen in explosiegevaarlijke omgevingen (Zone 2/22).

Deze display systemen kunnen bovendien worden uitgerust met een toetsenbord, muis en andere accessoires, zoals een identificatiesysteem voor materialen of personen, bv. een intrinsiek veilige barcode-lezer of een RFID-systeem.