Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Gratis download: Een snelle en efficiënte planning met EPLAN macro's voor LB Remote I/O modules en multifunctionele terminals

EPLAN Macros for Remote I/O modules
Macro's voor EPLAN Electric P8 vereenvoudigen projectplanning

Planners streven er steeds naar om hun projectplanningsproces te optimaliseren en waardevolle automatiseringsdocumentatie te garanderen. Wanneer het onderhoud van programmacodebibliotheken slechts minimale moeite vereist, kunnen resources op efficiëntere wijze worden benut. Pepperl+Fuchs staat projectplanners bij door gratis EPLAN macro's voor de LB Remote I/O modules en multifunctionele terminals aan te bieden.

Macro's voor EPLAN Electric P8 zijn beschikbaar op specifieke modelpagina's van onze website. Met deze macro's kunnen bezoekers de LB Remote I/O modules en multifunctionele terminals snel en eenvoudig integreren in hun planning en documentatie. Lange wachttijden zijn geen probleem, want de CAD en CAE data voor de respectievelijke producten is onmiddellijk beschikbaar. Bij het werken met databladen bestaat altijd het risico dat fouten worden gemaakt bij het overdragen of interpreteren van data. Door de macro's te gebruiken, wordt dit risico geëlimineerd, alsook de tijdrovende, manuele creatie van symbolen. Planningsprojecten kunnen voortaan snel worden afgewerkt.


Macro's beschikbaar voor alle LB Remote I/O modules en multifunctionele terminals

Pepperl+Fuchs biedt producten die aan een brede waaier van klantenvereisten voldoen. De drie onderstaande producten zijn slechts enkele van de 70 beproefde modellen waarvoor nu reeds EPLAN macro's beschikbaar zijn om de proceskwaliteit van projectplanning te verbeteren.

Universele Input/Output (HART) LB7104A

Universele Input/Output (HART) LB7104A
Universele Input/Output (HART) LB7104A

Dit apparaat is een configureerbare, universele module. Elk kanaal kan dus in de modus AI, AO, DI of DO worden gebruikt. Een combinatie van analoge en binaire E/A behoort ook tot de mogelijkheden. Klanten kiezen eenvoudig de specifieke set-up die hun respectieve toepassing vereist.


Veldbus-interface voor MODBUS TCP Remote I/O LB8111A2

Veldbus-interface voor MODBUS TCP Remote I/O LB8111A2
Veldbus-interface voor MODBUS TCP Remote I/O LB8111A2

De veldbus-interface voor MODBUS TCP Remote I/O LB8111A2 linkt in- en uitgangen van sensoren en actuatoren naar Ethernet en maakt MODBUS communicatie via Ethernet mogelijk. Als algemene communicatiestandaard biedt Ethernet voordelen zoals een consistente overdracht van grote hoeveelheden data en een voortdurende uitbreiding van planningsactiviteiten.


Multifunctionele terminal MFT

Multifunctionele terminal MFT
Multifunctionele terminal MFT

De multifunctionele terminal maakt het mogelijk om zonder de gepaste (ATEX) vergunning onderhoudswerk in explosiegevaarlijke zones uit te voeren. Dankzij het tweefasig verwijderingsmechanisme blijven eventuele vonken beperkt tot het hittebestendige deel van de terminal wanneer een module wordt losgekoppeld. Dit garandeert dat de vonk uitgedoofd is en dat de module niet langer onder stroom staat wanneer deze wordt verwijderd.


Uw gratis download

Download alle EPLAN macro's voor de LB Remote I/O modules of multifunctionele terminals hier:

EPLAN macro's voor LB Remote I/O modules (ZIP, 76.8 MB)

EPLAN macro's voor multifunctionele terminals (ZIP, 19.7 MB)

U kunt deze macro's ook terugvinden op de productpagina's van de verschillende LB Remote I/O modules of multifunctionele terminals op onze website. Zoek naar de categorie “CAD+CAE” die u toegang tot de macro-informatie verleent telkens wanneer u ze nodig heeft.

Ondersteuning: De volledige planning en keuring werd uitgevoerd door EPLAN. Neem voor technische bijstand contact op met EPLAN.