Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

De nieuwe veldbushandleiding voor ingenieurs

De technische handleiding voor ingenieurs

The new Fieldbus Engineer's Guide
De nieuwe veldbushandleiding voor ingenieurs

Onze jarenlange ervaring in veldbusinstallatie en beproefde expertise samengevoegd in 472 pagina's - de nieuwe leidraad voor veldbustechnologie helpt u van bij de planning en juiste productkeuze tot bij de installatie van de apparatuur in uw bedrijf.

Alle technische informatie handig samengevat in één volume. Van de grondbeginselen van veldbustechnologie en explosiebeveiliging tot gedetailleerde productinformatie over het volledige FieldConnex® gamma.

Deze technische handleiding biedt zowel beginners als ervaren professionals op het vlak van veldbusinstallatie een grote verscheidenheid aan technische kennis.


Voor zowel beginners als experts

Het uitvoerig gedeelte van de handleiding betreffende veldbustechnologie beslaat 100 pagina's en bevat gedetailleerde basiskennis met betrekking tot veldbustechnologie, intrinsieke veiligheid en explosiebeveiliging.

De best practices of aangeraden werkmethodes voorzien beginners op het vlak van veldbusinstallatie van handige tips en stap-voor-stap instructies voor een succesvolle implementatie van hun veldbusproject.

Het uitgebreid hoofdstuk "toepassingsrichtlijnen" beschrijft installatiemethodes en alle concepten van explosiebeveiliging van toepassing op veldbusinstallaties in zowel veilige als eventueel explosiegevaarlijke zones.


Het volledige FieldConnex® gamma in één handige productgids

Het gedetailleerd productgedeelte van de handleiding behandelt de voornaamste veldbussystemen: "FOUNDATION veldbus H1" en "PROFIBUS PA".

Voor elk van de vermelde componenten biedt de veldbushandleiding voor ingenieurs een dubbele pagina met productinformatie. Naast een afbeelding van het product worden het bijbehorend productinformatieblad, de werking en eventueel bijkomende technische informatie op een duidelijk gestructureerde wijze weergegeven. Er wordt ook een snel overzicht van de benodigde informatie gegeven.

Bovendien wordt de productselectie aanzienlijk vereenvoudigd wanneer u de "selectierichtlijnen" gebruikt. Alle selectiecriteria, zoals bijvoorbeeld het aantal uitgangen en de aard van de verschillende explosiegevaarlijke zones, worden in tabellen weergegeven en aan de respectievelijke producten gekoppeld.

Selecteer op snelle en handige wijze de gepaste veldbuscomponenten voor uw systeem!


Uw voordelen op een rijtje gezet

  • Het uitgebreid gedeelte over veldbustechnologie levert de nodige basiskennis.
  • Een duidelijke weergave van de uitvoerige technische productinformatie.
  • Afzonderlijke lijsten voor "FOUNDATION veldbus H1", "PROFIBUS PA" en "Ethernet".
  • Een handige leidraad met een duidelijke structuur en efficiënt gemarkeerde inhoud.
  • Componenten zoals de diagnostische segmentbeveiliging en overspanningsafleider zijn inbegrepen.

Handleiding veldbusinstallatie

Bestel uw veldbushandleiding voor ingenieurs gratis en ontvang een grote verscheidenheid aan technische kennis.