Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Plaatsbesparende, 12,5 mm brede interfacemodules geschikt voor alle soorten signalen

12.5 mm slim interface modules
Temperatuuromvormers en transmittervoedingen met een signaalverdubbelingsfunctie vervolledigen het gamma van onze plaatsbesparende interfacemodules.

Dankzij het uitgebreid gamma van 12,5 mm brede interfacemodules kunnen allerlei soorten signalen met een gereduceerde signaalbreedte worden overgebracht. Doe uw voordeel met de minimale dissipatie en hoogste enkelvoudige lusintegriteit die momenteel op de markt verkrijgbaar is!

De onderstaande, plaatsbesparende interfacemodules vervolledigen het gamma KC-modules en HIC-modules van het H-systeem.


De nieuwe, 12,5 mm brede interfacemodules

Temperatuuromvormers - beschikbaar vanaf november 2013

Temperature converter modulesTemperatuuromvormers kunnen zowel in intrinsiekveilige toepassingen als veilige zones worden gebruikt. Zij zetten inputsignalen van standaard weerstandsthermometers of thermokoppels aan de veldzijde om in signalen van 0/4-20 mA aan de DCS-zijde. Deze apparaten lineariseren de inputsignalen en stellen ze aan de outputzijde beschikbaar met verschillende stroomuitgangopties. Men kan ook opteren voor een werkingsmodus "source/sink".

Transmittervoedingen met signaalverdubbelingsfunctie - beschikbaar in januari 2014

Transmitter power supply with signal splitter functionTransmittervoedingen met signaalverdubbelingsfunctie zijn verkrijgbaar als signaalomvormers voor veilige zones. Het apparaat voorziet 2- en 3-draads SMART-transmitters en kan ook worden gebruikt met 2-draads SMART-stroombronnen. Het analoog inputsignaal wordt overgebracht als een geïsoleerde stroomwaarde. Op die manier kunnen DCS en ESD parallel worden bestuurd door één veldapparaat. De kostelijke inzet van verschillende veldapparatuur is niet langer vereist. De splittermodules zijn HART-onafhankelijk en een speciale versie volgt ook het specifieke Honeywell-DE-protocol.

Doorlopend succes gegarandeerd met de aanverwante, beproefde systemen

Het K-systeem
De modules van het K-systeem laten zich snel en eenvoudig op de Power Rail monteren. Deze rail is een standaard, 35 mm brede DIN-rail met insert. De Power Rail voorziet de modules van stroom en biedt een pad voor de collectieve foutmelding van individuele isolatoren, wat bedrading minimaliseert.

Het H-systeem
Het H-systeem verbindt verschillende intrinsieke barrières met een DCS-specifiek moederbord. Vooraf gemonteerde kabels met meerdere contactuiteinden minimaliseren de complexiteit op het vlak van planning en documentatie. De eliminatie van een manuele, individuele bedrading vermindert het risico op bedradingsfouten en verkort de instellingstijd.