Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Magnetische, roterende encodertechnologie - Een nieuw niveau van flexibiliteit en prestatie

Magnetic rotary encoder technology opens up new horizons
Magnetische, roterende encodertechnologie verlegt de grenzen

De allernieuwste ontwikkelingen op het vlak van magnetische, roterende encodertechnologie verleggen de grenzen in algemene machinebouw en fabrieksautomatisering. Een uitmuntende nauwkeurigheid en robuustheid, gecombineerd met een uitzonderlijk compact design, zorgen ervoor dat deze nieuwe generatie van magnetische, roterende encoders in vrijwel alle industriële toepassingen meer proceszekerheid en efficiëntie opleveren. Bereik dankzij onze klantgerichte aanpassingen ook in uw toepassing een nieuw niveau qua flexibiliteit en prestatie!

Het onbetwistbaar voordeel van magnetische, roterende encoders

Het onbetwistbaar voordeel van de magnetische, roterende encodertechnologie is dat deze gebruik maakt van het contactloos detectieprincipe. Er is geen sprake van slijtage en ook onderhoud of reparatiewerk is niet langer vereist. De magnetische, roterende encoders zijn volledig ongevoelig voor invloeden van buitenaf en leveren altijd betrouwbare meetwaarden.Een gesofisticeerde technologie in een compacte behuizing

Een maximale flexibiliteit en prestatie

Magnetische, roterende encoders
Magnetische, roterende encoders

Positioneringstaken in algemene machinebouw vereisen naast een hoge resolutie en dynamiek een hoge mate van nauwkeurigheid.

De nieuwe generatie van magnetische, roterende encoders biedt gebruikers maximale flexibiliteit en prestaties en maakt indruk dankzij de volgende eigenschappen:  • Hoge nauwkeurigheid van 1° tot 0,1°
  • Resolutie tot en met 16 bits
  • Cyclustijd van < 100 μs

Zelfs in de meest veeleisende industriële toepassingen verhogen de nauwkeurige en krachtige magnetische, roterende encoders de productiebetrouwbaarheid. Absolute, magnetische, roterende encoders creëren een scala van mogelijkheden voor toepassingen waar compacte afmetingen een kritieke factor zijn.