Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Compacte LB Remote I/O-modules besparen tot 40% ruimte in schakelkasten

Compact LB Remote I/O Module
Innovatief plug-inontwerp maakt de nieuwe LB Remote I/O-modules nog kleiner

Pepperl+Fuchs voegt recent ontwikkelde achtkanaals, digitale inputmodules toe aan haar reeds zeer uitgebreide portfolio van uiterst compacte LB Remote I/O-modules. Afhankelijk van de specifieke signaalmix kunt u tot 40% ruimte besparen dankzij de installatie van een compleet Remote I/O-systeem dat buskoppelingen en stroomvoedingen omvat.

Dit betekent meer flexibiliteit bij het plannen van toepassingen met Remote I/O-systemen. Dankzij de meest compacte Ex i Remote I/O-oplossing op de Process Automation-markt kunt u kleinere systemen ontwikkelen of twee keer zoveel I/O-modules in dezelfde inbouwruimte gebruiken.


Nieuw elektronisch design en innovatief plug-inontwerp

Deze recente ontwikkeling door Pepperl+Fuchs is gebaseerd op een nieuw elektronisch design. De behuizing van de digitale inputmodules met hoge densiteit is slechts half zo breed als de behuizing van de vorige versie. Een andere belangrijke factor in deze plaatsbesparende aanpak is het compact ontwerp en de innovatieve opstelling van de twee plug-inverbindingen. Deze zijn voor de eerste keer boven elkaar geplaatst op de voorzijde van de behuizing en voorzien van 8 contacten per plug-in.

Een bijkomende feature van de vernieuwde behuizingen is de integratie van status-LED's voor elk van de 8 beschikbare kanalen. Deze status-LED's maken een snelle diagnostiek mogelijk en versnellen zowel inbedrijfstelling als onderhoud.