Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Vision Configurator besturingssoftware voor een perfecte aanpassing van OHV handhelds

The handhelds combine outstanding read performance with ease of use.
De handhelds combineren uitstekende leesprestaties met gebruiksgemak

Dankzij de Vision Configurator besturingssoftware kunnen de 1D-/2D-handhelds OHV100 en OHV200 makkelijk worden geparametreerd. Vision Configurator visualiseert de leesresultaten en ondersteunt de kleinste aanpassingen binnen een brede waaier van parameters. De handhelds kunnen worden geoptimaliseerd voor eender welke toepassing. De volledig nieuwe parametrering wordt samengevat in één enkele besturingscode. Deze code kan met een enkele muisklik in de Vision Configurator worden aangemaakt, bewaard en geprint. Eenvoudigweg door de besturingscode te lezen, kan de handheld op gelijk welk moment naar de optimale instelling overschakelen, zelfs wanneer parameters werden gewijzigd.

Het configureren van de handhelds voor standaard toepassingen vergt geen pc, maar vereist enkel dat de gegenereerde besturingscodes worden ingescand. Voor zeer complexe toepassingen kunnen de handhelds ook met JavaScript worden geprogrammeerd.

Formattering van uitgangsstrings

Als de handhelds in ERP-systemen worden geïntegreerd, wordt de Vision Configurator besturingssoftware gebruikt. Met behulp van deze software kan de uitgangsstring zo nodig makkelijk worden aangepast. De eenvoudige selectie van enkele commando's laat toe een gegevensstring aan individuele specificaties aan te passen. De data die in de Data Matrix-code is opgeslagen, verschijnt rechtstreeks op de juiste plaats in het ERP-systeem.Vision Configurator vereenvoudigt de aanpassing van uitgangsstrings.

Verbinding met smartphones en tablet-pc's

Met de OHV200 handheld kunnen leesresultaten op smartphones en tablet-pc's worden gevisualiseerd. De handheld stuurt de gescande informatie via Bluetooth naar Android- en iOS-ondersteunde mobiele telefoons en handheld pc's. Dit proces vereist geen bijkomende hardware of software.De OHV200 handheld stuurt data rechtstreeks via Bluetooth naar mobiele telefoons en handheld pc's.