Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Nieuwe website www.explosionprotection.com geeft handig overzicht van explosiebeveiligingsapparatuur

Pepperl+Fuchs introduces its comprehensive portfolio of equipment for distribution, control and signal transmission in hazardous areas in a compact overview
Pepperl+Fuchs introduceert haar uitgebreid gamma producten voor de verdeling, besturing en overdracht van signalen in gevaarlijke zones in één handig overzicht

Met de nieuwe thematische website www.explosionprotection.com introduceert Pepperl+Fuchs haar uitgebreid gamma producten voor de verdeling, besturing en overdracht van signalen in gevaarlijke zones in één handig overzicht. De verbeterde navigatiemogelijkheden en het duidelijk ontwerp van de portal geven bezoekers snel en makkelijk toegang tot meer dan 30 productseries binnen een portfolio die 7 productcategorieën bevat.


Klemdozen+Verdeeldozen

Deze uitgebreide selectie van klem- en verdeeldozen bevat het gepaste model voor de meest uiteenlopende toepassingen. Verschillende materialen, configuraties en types van explosiebeveiliging maken klantspecifieke oplossingen mogelijk.


Besturingseenheden

Ontworpen voor het bedienen en monitoren van elektrische circuits of eenvoudige machines in explosiegevaarlijke zones. Verkrijgbaar voor verschillende soorten beveiliging, waaronder Ex e, Ex d en Ex tb.


Besturingscentrales

Besturingscentrales vormen de basis voor het besturen en monitoren van meerdere of verschillende elektrische circuits of meer complexe machines in explosiegevaarlijke zones.

Besturingspanelen+Verdeelkasten

Besturingspanelen en verdeelkasten in hittebestendige behuizingen kunnen allerlei soorten elektrische apparaten of modules bevatten voor de automatisering van processen.


Behuizingen

De verschillende modellen van hittebestendige behuizingen vormen de basis voor intrinsiekveilige oplossingen – van kleine verdeeldozen tot besturingspanelen voor ingewikkelde toepassingen en zware machines.


Stroomuitschakelaars+Motorstarters

De stroomuitschakelaars en motorstarters op basis van beproefde Ex d-behuizingen garanderen een veilige schakeling van elektrische circuits en motoren in gevaarlijke zones.


Signalisatie+Andere veiligheidsapparatuur

Het correcte materiaal voor tal van waarschuwings- en controledoeleinden samengebundeld in één uitgebreide serie producten voor signalisatie, aarding en grenswaardendetectie.


Documentatie bij de hand

Datasheets, handleidingen en certificaten van de verschillende productseries zijn onmiddellijk beschikbaar via de nieuwe portal. Daarnaast worden hier ook vaak gebruikte, gelijkaardige producten of interessante productvarianten aan de bezoekers voorgesteld.

Pepperl+Fuchs staat klanten bij in de ontwikkeling van een veilige en betrouwbare explosiebeveiliging—van bij de oorspronkelijke ontwerpfase, doorheen het productieproces en, ten slotte, bij de uiteindelijke installatie in de gevaarlijke omgeving.

Bezoek onze nieuwe portal!