Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Nieuwe F148 serie platte inductieve sensoren voor mobile equipment

Inductive Flat Series F148 of Mobile Equipment Sensors
De F148 serie platte inductieve sensoren voldoet aan de vereisten van mobile equipment.

De nieuwe F148 serie platte, inductieve sensoren voor mobile equipment bieden gebruikers meer betrouwbaarheid dankzij hun contactloze en slijtvaste positionering. Deze inductieve sensoren vormen een ideaal alternatief voor kabeltrommelsystemen, die onderhoudsgevoelig zijn. Het geoptimaliseerd, plat ontwerp van deze robuuste serie is vooral geschikt voor gebruik in krappe ruimtes.

Hoogwaardige sensortechniek in een speciaal plat behuizingsconcept

Dankzij de compacte behuizing onderscheidt de nieuwe F148 serie platte inductieve sensoren zich aanzienlijk van gelijkaardige sensorsystemen. In combinatie met de haakse kabeluitgang maakt het dunne ontwerp een plaatsbesparende, bondige installatie mogelijk. Voor toepassingen die een ultracompacte sensortechniek vereisen, is de nieuwe F148 serie platte inductieve sensoren de juiste keuze.


Ontworpen voor uitdagende outdoortoepassingen

Toepassingen in mobile equipment vereisen sensoren die robuust genoeg zijn om te voldoen aan uitdagende outdoorvereisten. Of het nu gaat om sensortoepassingen in landbouw- of bosbouwmachines, voertuigen gebruikt door gemeente- of stadsdiensten of bouwmachinesPepperl+Fuchs' mobile equipment sensoren zijn speciaal ontworpen voor uitdagende omgevingsomstandigheden. De nieuwe F148 serie platte inductieve sensoren wordt gekenmerkt door haar extreme robuustheid. Uit verscheidene milieutests blijkt dat deze nieuwe serie makkelijk het hoofd biedt aan zware outdooruitdagingen. Dit uit zich in een ongeëvenaarde levensduur en het feit dat deze sensoren gebruikers een hoge mate van betrouwbaarheid bieden.


Snelle en eenvoudige installatie zonder aanpassingen

Een bijkomend voordeel is dat de nieuwe F148 platte inductieve sensorserie snel en eenvoudig te monteren is. De handige inbouwtechniek van de sensoren vereist geen bijkomende aanpassingen. Dit garandeert een veilige installatie en eenvoudige vervanging van de apparaten.


De voornaamste voordelen van de nieuwe F148 serie platte inductieve sensoren voor mobile equipment

  • Contactloze, slijtvaste positionering voor extra betrouwbaarheid
  • Geoptimaliseerd, plat behuizingsconcept voor haakse, plaatsbesparende bondige montage
  • Absolute positie; positie wordt behouden bij machinestilstand
  • Betrouwbare en snelle installatie en vervanging gezien er geen nood is aan aanpassingen
  • Voldoet aan de extreem hoge sensorvereisten van mobile equipment
  • Vergrootte schakelafstand om mechanische toleranties te compenseren