Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Slimme DCS integratie via systeemkabels ook voor DART veldbus

De perfecte interactie voor Invensys en Honeywell

System Cables for Invensys and Honeywell
Vooraf bedrade systeemkabels zijn compatibel met tal van besturingssystemen.

Een vlotte en veilige procescommunicatie vereist een betrouwbare en foutloze verbinding tussen de veldbussegmenten en het Distributed Control System (DCS). Dankzij Pepperl+Fuchs' systeemkabels kan deze verbinding in een mum van tijd tot stand worden gebracht. Het ene uiteinde van de systeemkabel wordt op een speciaal ontwikkeld moederbord aangesloten en de andere kant wordt op gepaste wijze gemonteerd en afgestemd op Foxboro FBM 228 en Honeywell C300 DCS. De vooraf bedrade kabels voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn compatibel met tal van besturingssystemen. Daarnaast zijn de systeemkabels ook beschikbaar voor DART veldbus.


DART veldbus – maximale bescherming in gevaarlijke zones

Systeemkabels voor DART veldbus garanderen de gebruiker een volledig intrinsiekveilig segment én een hoog vermogen - vooral voor de besturing van veldbussegmenten met lange kabellengtes en een hoog aantal aangesloten apparaten.


Minimale aansluitingsmoeite

Met één enkele systeemkabel van Pepperl+Fuchs kunnen tot 4 verschillende veldbussegmenten tegelijkertijd met het DCS worden verbonden. Een manuele, individuele bedrading is niet langer vereist. Hierdoor wordt niet enkel de aansluitingsmoeite geminimaliseerd, maar ook de kosten voor installatie en onderhoud.


Vind de juiste DCS aansluiting voor uw toepassing

Als wereldwijd erkend bedrijf kan Pepperl+Fuchs de algemene dienstverlening, alsook de engineering en implementatie van allesomvattende procesbesturingskasten aanbieden. Naast systeemkabels bestaan er ook andere oplossingen voor alle belangrijke DCS producenten. Vooral voor Invensys en Honeywell beschikt Pepperl+Fuchs over geschikte systeemkabels in verschillende lengtes, leverbaar uit voorraad. Met dergelijke systeemkabels is een aanpassing aan andere procesbesturingssystemen ook heel makkelijk. Neem contact op met uw systeembeheerder en vind de juiste oplossing voor uw toepassing!