Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Uw nieuwe partner voor alarmsystemen voor vloeistofafscheiders: Labkotec Oy

Your partner for Separator Alarm Systems: Labkotec Oy

Om zich op de kern van de Process Automation-markt te kunnen concentreren, heeft Pepperl+Fuchs beslist om de zakelijke en verkoopsactiviteiten van haar alarmsystemen voor afscheiders over te dragen aan Labkotec Oy.

Volgens de voorwaarden van de ondertekende verkoopsovereenkomst neemt Labkotec vanaf 1 mei 2014 de zaken op het vlak van alarmsystemen voor afscheiders waar. Tezelfdertijd hebben de ondernemingen ook een tweejarige samenwerkingsovereenkomst afgesloten om samen apparatuur en oplossingen voor deze markt te blijven ontwikkelen. Pepperl+Fuchs zal dus nog 24 maanden lang alarmsystemen voor afscheiders blijven produceren, met exclusieve rechten voor Labkotec, en dit om een vlotte overgang van de zaken en de levering en beschikbaarheid van de producten tijdens het integratieproces te garanderen.

Naast een overdracht van de bedrijfsactiviteiten, zullen ook voormalige Pepperl+Fuchs werknemers worden overgenomen door Labkotec GmbH, een dochteronderneming van Labkotec Oy, in Flensburg (Duitsland).


Labkotec Oy, een korte introductie

Labkotec Oy is één van de belangrijkste Finse producenten en leveranciers van:

  • Alarmsystemen voor olieafscheiders
  • Elektronische niveaumeters
  • Sensoren voor debietmeting
  • Automatisering- en ijsvormingstechnologieën
  • Webtechnologieën voor gegevensbewaking

Als pionier en vooraanstaande leverancier van alarmsystemen voor olie- en vetafscheiders is Labkotec Oy van plan de bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen en uit te breiden met bijkomende productgamma's en een groter klantenbestand.

Bezoek hun website voor meer informatie.