Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Human-Machine Interfaces for Cutting-Edge Computing in Process Industry

Indusrial Monitors+HMI Solutions
Het VisuNet-gamma van Pepperl+Fuchs beantwoordt aan de nauwgezette eisen van procesbesturing – van de netwerkmonitor tot het volledig op maat gemaakte operator workstation

Moderne procesautomatiseringsprojecten worden in toenemende mate gedigitaliseerd en beïnvloed door informatietechnologie. Robuuste human-machine interfaces (HMI's) zoals industriële pc's of op thin-client gebaseerde Remote Monitors stellen gebruikers in productieplants in staat vanop afstand met een procesbesturingssysteem te communiceren.

Gezien het belang van het snel toegang krijgen tot informatie vanuit verschillende locaties gestaag blijft groeien, introduceert Pepperl+Fuchs enkele belangrijke updates voor sommige van haar HMI-productengamma's.


VisuNet IND-productfamilie: industriële pc's van de 8200/900-serie met een uitgebreide update

De industriële pc's van de 8200/900-serie beschikken nu over Intel i7-3517UE of Intel ATOM E3862 CPU's
De industriële pc's van de 8200/900-serie beschikken nu over Intel i7-3517UE of Intel ATOM E3862 CPU's

Voor een snelle verwerking van de allernieuwste software op het gebied van procesautomatisering werden de Core 2 Duo- processors van de 8200/900-serie industriële pc's vervangen door de nieuwe Intel i7-3517UE CPU, die draait op 1.7 GHz per kern. Deze nieuwe processor is aanzienlijk sneller dan de Core 2 Duo, maar heeft hetzelfde laag stroomverbruik. De tot nu toe beschikbare Intel ATOM N270 CPU's met één processorkern werden vervangen door de snellere Intel ATOM E3862 met dual core.

Naast een verhoogde verwerkingscapaciteit van de CPU zorgt een 120 GB SSD harde schijf voor een ultrasnelle dataoverdracht. Klanten kunnen kiezen tussen een hoeveelheid RAM van 4 of 8 GB voor hun HMI, beiden van het DDR3L-type. DDR3L biedt het voordeel van een snelle toegang, gecombineerd met een lager stroomverbruik dan standaard DDR3-geheugenchips. De 8200/900-serie industriële pc's beschikken over Windows® 7 Ultimate in een 32- of 64-bits versie.


VisuNet IND-productfamilie: Remote Monitors van de 8200/900-serie geoptimaliseerd voor nieuwe RM Shell 4.0-firmware

VisuNet RM Shell 4.0 zorgt voor een nieuwe, intuïtieve look & feel in remote monitoring
VisuNet RM Shell 4.0 zorgt voor een nieuwe, intuïtieve look & feel in remote monitoring

De Remote Monitors van de 8200/900 RM-serie werden eveneens geüpdatet en beschikken nu over een Intel ATOM E3826-processor en uitgebreide geheugencache van 4 GB. Door een ultrasnelle 32 GB CFAST geheugenkaart toe te voegen, is het systeem nu gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor de toepassing van de nieuwe firmwareversie VisuNet RM Shell 4.0 (op basis van Microsoft Windows® Embedded Standard 7).

Deze software, ontwikkeld door Pepperl+Fuchs, is een firmware voor Remote Monitors die talrijke voordelen biedt op het gebied van snelheid en functionaliteit en die een hypermoderne look & feel heeft.


VisuNet GMP-productfamilie: industriële pc's en Remote Monitors van de 3700-serie met meer snelheid

De GMP-productengroep werd ontworpen om te voldoen aan de Good Manufacturing Practice-eisen. De 3700-serie industriële pc's en Remote Monitors werden eveneens geüpdatet
De GMP-productengroep werd ontworpen om te voldoen aan de Good Manufacturing Practice-eisen. De 3700-serie industriële pc's en Remote Monitors werden eveneens geüpdatet

Dezelfde updates die van toepassing zijn op het VisuNet IND-productenprogramma werden ook geïmplementeerd in de GMP 3700-serie, die uitermate geschikt is voor Good Manufacturing Practice in de biowetenschappenindustrie. Alle features die bij de IND-serie werden geïntroduceerd zullen eveneens van toepassing zijn op de pc- en RM-opties van de GMP-serie: krachtigere CPU's, uitgebreid RAM-geheugen, snellere SSD-schijven en overschakeling naar Microsoft® Windows 7 Ultimate. Bovendien zal een hoogkwalitatieve processor worden geïntegreerd voor het GMP industrieel pc-platform. De nieuwe i7 pc-optie zal verkrijgbaar zijn met een standaard ATOM-processor als low-cost optie.

Neem nu contact met ons op en blijf uw concurrenten ver vooruit dankzij uw snelle HMI-oplossingen.