Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Pepperl+Fuchs kondigt reorganisatie in Azië aan

2016-01-04

Pepperl+Fuchs in Singapore
Pepperl+Fuchs verandert haar organisatiestructuur in Singapore.

Om optimale processen te garanderen en de best mogelijke verkoopsondersteuning te kunnen aanbieden aan klanten, verkoopfilialen en distributeurs in Pacifisch Azië verandert Pepperl+Fuchs haar organisatiestructuur in Singapore vanaf 5 januari 2016.

Het voormalige Pepperl+Fuchs (Manufacturing) Pte Ltd doet nu zaken onder de naam Pepperl+Fuchs Asia Pte. Ltd. en is het hoofdkantoor voor de Aziatische regio. Dit bedrijf spitst zich toe op de productie en verkoop voor Azië, dat de marketingopdrachten en verkoopsondersteuning voor Pacifisch Azië uitvoert. Het middelpunt van Pepperl+Fuchs Asia in Singapore is het volledig geautomatiseerde Global Distribution Center (GDC) met centrale hubfunctie, om ons wereldwijde voorraadsysteem te ondersteunen. Producten zullen vanuit deze faciliteit naar Pepperl+Fuchs ondernemingen overal ter wereld worden geleverd en getransporteerd.

Pepperl+Fuchs Pte Ltd blijft onveranderd en zal zich volledig concentreren op operationele en ondersteunende verkooptaken voor de Singaporese markt en de Aziatische landen. Dit bedrijf zal klanten, vertegenwoordigers en distributeurs zo goed mogelijk bijstaan met verkoopsondersteuning, zelfs in landen waar geen Pepperl+Fuchs filiaal is.

Deze geoptimaliseerde structuur zal ons helpen onze positie in Azië als belangrijke groeimarkt te versterken en ons voor te bereiden voor toekomstige ontwikkelingen.


e-news

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer je

Lees de meest recente editie van e-news: