Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Download de controle- en besturingsapp voor de 6500-serie purge- en overdruksystemen

2016-02-23

The new 6500 purge controller app enables real-time monitoring and configuration of purge systems via a tablet or smartphone.
De nieuwe 6500 purgebesturingsapp laat een realtime controle en configuratie van purge- en overdruksystemen toe via tablet of smartphone.

Pepperl+Fuchs’ nieuwe 6500 purgebesturingsapp zorgt voor realtime controle en configuratie van de 6500-serie purge- en overdruksystemen. Door gebruik te maken van de Bluetooth-verbinding van de 6500-serie laat de besturingsapp gebruikers toe fundamentele parameters van de 6500-serie purge- en overdruksystemen vanop afstand te bekijken en configureren—rechtstreeks vanop een mobiel apparaat. De eenvoudige, grafische schermweergave emuleert de gebruikersinterface van de 6500-serie zodat operators vlot van start kunnen gaan op het aangesloten 6500-systeem; net alsof ze op de eigenlijke besturingseenheid werkten.


Interactieve opleiding voor de 6500-serie purge- en overdruksystemen

De besturingsapp doet bovendien dienst als simulatiesoftware en biedt stap-voor-stap instructies voor de programmeringsfuncties van de gebruikersinterface. Zo kunnen nieuwe gebruikers en potentiële kopers zich vooraf vertrouwd maken met de ongecompliceerde programmerings- en menuopties van de 6500-serie. De app biedt een korte, informatieve helptekst bij elke functie en feature, zodat gebruikers rechtstreeks vanop hun smarttoestel toegang hebben tot een interactief trainingsmiddel.


Voordelen

  • Bestuur de instellingen van de 6500-serie purge- en overdruksystemen vanop afstand, inclusief temperatuurschakelwaarden, input- en outputinstellingen, druk- en flowparameters, tijdsinstellingen en nog veel meer.
  • Controleer essentiële werkingsparameters, inclusief behuizingsdruk, temperatuur, debiet, systeeminstellingen, alarmen/foutmeldingen, systeemstatus en nog veel meer.
  • Samenhangende gebruikersinterface en schermweergave voor maximaal gebruiksgemak, inclusief LED-statusindicatoren op het scherm (identieke weergave van de gebruikersinterface van de aangesloten besturingseenheid).
  • Log in op meerdere besturingseenheden (met een wachtwoord beveiligd) van de 6500-serie op één mobiel apparaat.
  • Simulatiesoftware voor eenvoudige opleiding en systeemtests.

De  software is gratis en geoptimaliseerd voor de iOS- of Android-besturingssystemen. Download het eenvoudigweg van de App Store of Google Play.