Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Pepperl+Fuchs beschikt over een waaier van accessoires om op-maat-gemaakte Remote I/O-installaties te creëren. We bieden verschillende sub-D subconnectoren en kabels om standaard montage- en uitbreidingsborden gebruikt voor module-installatie te verbinden.

Je kan verschillende klemmenblokken (schroef-, insteek- of veeraansluiting) met een variërend aantal polen aankopen in blauwe of groene uitvoering om respectievelijk intrinsiekveilige en niet-intrinsiekveilige verbindingen te markeren. Beschermkappen voor klemmenblokken, klemmenblokken met ingebouwde koudelascompensatie en een WatchDog-stekker maken eveneens deel uit van onze portfolio.

Het productassortiment wordt vervolledigd door een scheidingsplaatje. Het wordt op het montagebord geplaatst tussen Remote I/O-modules met intrinsiekveilige circuits en Remote I/O-modules met niet-intrinsiekveilige circuits, om de vastgelegde speling van 50 mm tussen beide types te garanderen.


PROFINET-gateway

De nieuwe Zone 2-, Class I/Div. 2-gecertificeerde Remote I/O PROFINET-gateway van Pepperl+Fuchs maakt de weg vrij voor Industrie 4.0-toepassingen in procesindustrieën.