Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

VisuNet – inzichtelijke oplossingen

VisuNet-operatorstations zijn robuust en gestroomlijnd. Onze HMI's voorzien zeer gespecialiseerde markten van innovatieve producten speciaal ontworpen om aan de eisen van de explosiegevaarlijke en industriële procesmarkten te voldoen.

Onze monitorproducten voor de petroleummarkt werden speciaal ontwikkeld voor gewone en buitengewone toepassingen. Onze VisuNet IND HMI's kunnen dan ook worden teruggevonden in vele aardolie-exploratietoepassingen zoals o.a. voor oil logging, surface logging, directionele mapping, alsook services en BOP.

In de raffinaderij en daaropvolgende processen worden onze HMI's gebruikt voor procestoezicht en -besturing. VisuNet IND-operatorstations vormen de kern van het koolwaterstofopslag- en eigendomsoverdrachtsysteem - voor het vullen van treinwagons of tankers, alsook voor toezicht en besturing van klepsystemen en drukmetingen. Ze worden ook ingezet bij externe toepassingen in opslagterminals en weerstaan de schadelijke effecten van direct zonlicht, regen en stof.

Aan het andere eind van het processpectrum bevinden zich de gereguleerde industrieën zoals de farmaceutica en fine chemicals-industrie. Je kan de VisuNet Ex1 en GMP in vele gereguleerde industrieën terugvinden voor proces- en batchcontrole in explosiegevaarlijke omgevingen en cleanroom-toepassingen.

De trend naar de decentralisatie van controle- en besturingstaken streeft ernaar de blootstelling van apparatuur aan zware industriële omgevingen te minimaliseren en risico's te beperken door procesbesturing meer toegankelijk te maken. VisuNet-operatorstations vormen een belangrijk bestanddeel bij toezicht vanop afstand en werden ontworpen om uitdagende, meedogenloze industriële omgevingen te weerstaan. Het ontwerp van het VisuNet-platform zorgt voor een veelzijdig product, zodat operatorstations overal in de productiefaciliteit dezelfde look en feel kunnen delen, maar verschillend kunnen functioneren.