Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

De 2D-leeskoppen vormen de kern van de data matrix-positioneringssystemen. Ze bestaan uit een cameramodule met ingebouwde verlichtingseenheid. Dit laat hen toe de positioneringsinformatie van de op de zelfklevende codestrook gedrukte data matrix-codes te lezen.

Dankzij een groot scanvenster, zijn de leeskoppen in staat tot vijf data matrix-codes tegelijk te lezen in één enkel scanproces. Dit betekent dat ze steeds voor een betrouwbare positionering zorgen, zelfs wanneer de codestroken vuil of beschadigd zijn. Het groot scanvenster van het PXV biedt zelfs een nog hogere montagetolerantie voor routenavigatie.

Dankzij hun eenvoudige doch uitgebreide parametrering en aanpasbare in- en uitgangen, kunnen de 2D-leeskoppen worden aangepast aan de specifieke toepassing. Pepperl+Fuchs biedt leeskoppen in verschillende uitvoeringen om aan een waaier van toepassingseisen te voldoen. Zowel voor het PCV, PXV als het safePXV, kunt u kiezen uit verschillende interfaces en leesvenstergroottes.


De “Functional Safety Hub” van Pepperl+Fuchs

Honderden producten met een SIL-/ PL-classificatie, gratis tools en brochures in één locatie: de "Functional Safety Hub" is uw startpunt voor al uw veiligheidsfuncties.

Absolute safePXV- en safePGV-positioneringssystemen

Voor het eerst behalen de nieuwe absolute positioneringssystemen safePXV en safePGV het veiligheidsniveau SIL 3/ PL e met één enkele sensor.