Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Interfacemodules voor het H-systeem

Interfacemodules van het H-systeem worden eenvoudig via de plug & lock-methode op de moederborden vastgeklikt—geen draden, geen gereedschap. De modules verzekeren de galvanische scheiding tussen de intrinsiekveilige veldsignalen en de veilige, niet-Ex zijde.

Interfacemodules van het H-systeem bieden een hoge kanaaldichtheid en enkele-lusintegriteit, nemen weinig plaats in en zijn gebruiksvriendelijk. Er zijn twee modulegroepen beschikbaar.


HiD-interfacemodules

De 18 mm brede HiD-modules hebben een hoge pakkingsdichtheid, lage warmtedissipatie en SIL 2/3-classificatie. Een maximum van 64 kanalen kunnen op een 16-kanaals moederbord worden geïnstalleerd.


HiC-interfacemodules

De 12,5 mm brede, 1-kanaals HiC-interfacemodules beschikken over enkele-lusintegriteit, SIL 2/3-classificatie en vergen tot 33% minder plaats in de schakelkast Hun lage warmtedissipatie houdt de schakelkast koel en verlengt de levensduur van de modules. Hoewel meer kanalen in een schakelkast kunnen worden ondergebracht, wordt er totaal minder vermogen in warmte omgezet.


Download het compendium voor Functionele Veiligheid

Gratis downloadbestand: Compendium voor Functionele Veiligheid

Download ons gratis compendium voor Functionele Veiligheid in pdf-vorm en leer meer over de specifieke normen en methodes voor risicobeperking. We tonen je ook hoe je veiligheidsapparatuur in je systeem kan integreren en bieden je een handige woordenlijst om je te helpen bij je dagelijkse taken.