Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

VisuNet-operatorstations zijn een verlenging van de controlekamerconnectiviteit in het veld. Elk VisuNet-werkstation werd ontworpen om de zware, meedogenloze gebruiksomstandigheden op de fabrieksvloer te weerstaan.

Toegang tot veldapparatuur vanop afstand spaart tijd en vermijdt procesonderbrekingen. De inschakeling van desktopcomputers voor automatiseringsbesturing is nu een alledaagse gebeurtenis en is in de laatste jaren exponentieel gegroeid ten gevolge van enkele belangrijke factoren:

  • Complexe processen kunnen in veel meer detail worden weergegeven en zijn veel overzichtelijker op grotere beeldschermen

  • Betaalbare elektronica

  • Betere processnelheden voor grafische weergaves van hoge kwaliteit zoals die door machineontwerpers worden verlangd

  • Open softwaresystemen op basis van Windows® bieden de beste flexibiliteit en integratie terwijl leercurves worden verbeterd

Wij bieden tweevoudig geclassificeerde operatorstations voor Class I, Div. 2 en Zone 2 (ATEX).  De operatorstations werden geoptimaliseerd om te functioneren in zware industriële en moeilijke gebruiksomstandigheden met uiteenlopende temperaturen, trillingen en schokken en beschikken over een algemene robuustheid om het hoofd te kunnen bieden aan de vuile, vochtige omgevingen waarmee men vaak geconfronteerd wordt in de olie- en gasindustrie, voedingsverwerkende bedrijven of chemische productiefaciliteiten.