Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Panel mount oplossingen


VisuNet – inzichtelijke oplossingen

De industriële monitors en panel-pc's van het VisuNet-gamma werden ontwikkeld voor procesbesturing. Elke industriële monitor is vervaardigd om aan de strengste mechanische en veiligheidstoleranties te voldoen. Of je specifieke toepassing een corrosieve en vuile omgeving betreft of als explosiegevaarlijke omgeving geldt, wij beschikken over de juiste oplossing om aan je eisen te voldoen.

Nu meer en meer besturingstaken van de controlekamer naar operatorstations op de werkvloer worden doorgeschoven, is er sprake van een secundaire verschuiving weg van propriëtaire bedieningsterminals. Deze verschuiving is vooral te wijten aan computergebaseerde HMI-oplossingen, die een grotere flexibiliteit en eenvoudige netwerkfaciliteiten bieden.

De trend naar een decentralisatie van visualisering en besturing streeft ernaar de blootstelling van apparatuur aan zware omgevingen te minimaliseren en risico's te beperken door procesbesturing meer toegankelijk te maken.  Industriële VisuNet-monitors en panel-pc's vormen een fundamenteel bestanddeel bij de visualisatie vanop afstand gezien zij speciaal ontworpen werden om zware industriële, meedogenloze omgevingen te weerstaan. Warme, koude, stoffige, natte of vuile procesomgevingen zijn geen partij voor het robuuste VisuNet-design.