Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Werkomstandigheden in de procesindustrie zijn soms zeer problematisch. Industriële monitors hebben vaak te kampen met vocht of extreme temperatuurschommelingen of worden blootgesteld aan oplosmiddelen, chemicaliën of hogedrukreiniging. Bij HMI's valt deze uitdaging makkelijk op te lossen door enkel de meest belangrijke componenten in het veld te plaatsen en datalijnen te gebruiken om een verbinding met de apparatuur in de veilige omgeving tot stand te brengen. Deze scheiding betekent dat componenten zo min mogelijk worden blootgesteld aan de uitdagende omstandigheden en dat de kans op storingen wordt geminimaliseerd.

VisuNet IND-panel mount oplossingen vormen een belangrijk bestanddeel van procesvisualisering. Elke 24/7-inbouwmonitor werkt de klok rond in de meest uitdagende omgevingen. Net als bij onze robuuste industriële monitors beschikt elk van hen enkel over componenten van industriële kwaliteit. De ingebouwde werkstations zijn algemeen gecertificeerd voor Zone 2 en Class I & II, Division 2 omgevingen. We beschikken over tal van touchscreen-opties, waaronder antiglans, lichtdoorlating en antireflectie of gehard veiligheidsglas.

Deze allesomvattende oplossingen kunnen rechtstreeks op procesmachines of productie-installaties worden gemonteerd.  VisuNet IND-panel mount oplossingen omvatten alles van een eenvoudige monitor tot remote monitors en panel-pc's.

Pepperl+Fuchs' remote monitor-technologie biedt talrijke voordelen:

  • Standaard Ethernet-netwerkverbindingen naar de server—geen dure converters

  • Toegang tot verschillende servers vanuit één werkstation—minder IT-infrastructuur

  • Ondersteunt Remote Desktop-toepassingen: Microsoft®  Terminal Services, Citrix® ICA of VNC RFB

  • Gecomprimeerde videocommunicatie—enkel grafische verschillen worden verzonden

  • Onnodig software te installeren

  • Laag stroomverbruik laat toe energie te sparen en beperkt de warmte die door de unit wordt opgewekt en verspreid