Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Klemdozen+Verdeeldozen Ex e, Ex i


Er zijn verschillende soorten klem- en verdeeldozen verkrijgbaar voor de installatie van signaal- en stroomdistributienetwerken in explosiegevaarlijke zones.

Zij worden gecertificeerd in overeenstemming met de meest recente ATEX en andere internationale normen, die o.a. de volgende explosiebeveiligingsklassen omvatten: Ex e, Ex ia en Ex tb.

Verschillende behuizingsvarianten en materiaalopties, alsook de configuratie met aansluitklemmen en kabelwartels conform specifieke klanteisen garanderen een optimale oplossing voor eender welke toepassingsvereisten. Alle modellen zijn robuust, duurzaam en uitermate hittebestendig. Karakteristieke constructiefeatures vereenvoudigen installatie en onderhoud.

Een gepaste IP-codering, een inzetbaarheid in een groot temperatuurbereik en een keuze uit duurzame behuizingsmaterialen zoals glasvezelversterkt polyester (GRP) of elektrolytisch gepolijst RVS garanderen een betrouwbare werking in zelfs de zwaarste bedrijfsomgevingen of zones met hoge normen op het gebied van hygiëne.