Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Wanneer de veilige en efficiënte verplaatsing van goederen en productiemiddelen vereist is, zijn de PHA-vision sensors ongetwijfeld de juiste keuze. Deze sensoren, die speciaal ontworpen werden voor de fijnpositionering van stapelkranen, beschikken over een scala aan krachtige features.

PHA-positioneringssystemen zijn voorzien van een uniek camerasysteem. De sensoren detecteren de boorgaten op het rekframe en bepalen positieafwijkingen in X- en Y-richting ten opzichte van de doelpositie. Een positiebepaling op basis van bestaande gaten zorgt voor een constante fijnpositionering zonder nood aan bijkomende doelen.

De ingebouwde belichtings- en contrastcompensatie zorgt voor een automatisch belichtingsbeheer en excellente immuniteit tegen licht van buitenaf. Ongeacht magazijnverlichting en cameracontaminatie, wordt zo te allen tijde een optimale positionering verzekerd.

Of het nu om een toepassing in de intralogistiek, material handling of automotive industriegaat— met de PHA-vision sensors zorgt u op uiterst kostenefficiënte wijze voor betrouwbare en vlotlopende processen.

Voordelen:

  • Veilige processen, onafhankelijk van storende invloeden zoals vervuiling, licht van buitenaf en materiaalmoeheid
  • Positionering op basis van bestaande boorgaten spaart nood aan bijkomende doelobjecten, tijd en geld
  • Flexibele toepassingsmogelijkheden dankzij detectiebereik van 100 tot 1000 m
  • Kan in koelmagazijnen tot -30 °C worden gebruikt
  • RS-232-, Ethernet TCP / IP- en Profinetinterfaces
  • Gebruiksvriendelijk en voorzien van LED-statuslamp