Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Rondreizende demonstratiebus stelt fabrieksautomatiseringsproducten ter bezichtiging in China

Mobile exhibit bus for factory automation products in China
De rondreizende demonstratiebus is de eerste in zijn soort in China en stelt producten en technologieën voor fabrieksautomatisering tentoon.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Pepperl+Fuchs niet alleen kwaliteitsproducten voor de Aziatische markt, maar ook duurzame handelsrelaties met hun lokale partners en klanten. De nieuwe rondreizende demonstratiebus van Pepperl+Fuchs biedt de Chinese partners, klanten en potentiële klanten een bijkomende gelegenheid om de technologische innovaties en baanbrekende, nieuwe oplossingen op het vlak van fabrieksautomatisering en industriële sensoren uit eerste ervaring te leren kennen.

Dit voertuig is het eerste in zijn soort in China en reist doorheen het hele land. In het busschema zijn huis-aan-huispresentaties voor bedrijven inbegrepen, alsook enkele handelsbeurzen.

Elf interactieve productpanelen en het persoonlijk advies van onze experts

Wie aan boord klimt van de demonstratiebus kan uitkijken naar een directe interactie met tal van industriële sensoren uit het uitgebreide Pepperl+Fuchs gamma. Een ultramodern communicatiesysteem met CC-Link en PROFIBUS-interfaces ondersteunt de elf functiegerichte productpanelen die bezoekers allerlei voordelen van de Pepperl+Fuchs producten tonen. Onder de tentoongestelde technologieën en toepassingen vindt men:

  • Inclinatiesensoren
  • Roterende encoders
  • Afstandsmeting
  • Positiedetectie
  • EMS positiedetectie
  • RFID
  • Mobile equipment industrie
  • Process equipment industrie

Het vakkundig personeel van Pepperl+Fuchs aan boord van de bus biedt bezoekers dynamische presentaties alsook uitleg, advies en de kans om specifieke toepassingsmogelijkheden in meer detail te bespreken.