Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Uw NEWS FOR PROCESS AUTOMATION 2/2013 ligt klaar!

Het novembernummer van 2013

Get your NEWS FOR PROCESS AUTOMATION today!
Ontvang uw kopie van NEWS FOR PROCESS AUTOMATION vandaag nog!

De creatie van allesomvattende en automatisch beheerde netwerken van machines en installaties door middel van webtechnologieën is één van de belangrijkste uitdagingen waarmee de industrie in de toekomst zal worden geconfronteerd. Leer meer over de bedoeling van "Industry 4.0” in het exclusief interview met CEO Dr. Gunther Kegel en Dr. Peter Adolphs, managing director voor ontwikkeling & marketing, en ontdek hoe Pepperl+Fuchs heeft geholpen de markt te ontwikkelen – met de vinger aan de pols van de trend.

Dit en andere interessante onderwerpen vindt u in het meest recente nummer van de nieuwsbrief NEWS FOR PROCESS AUTOMATION, die in een nieuw jasje is gestoken. Neem een kijkje achter de schermen of lees meer over de allerlaatste productnieuwtjes. Vergezel ons op een reis naar Vietnam en leer meer over deze progressieve dochteronderneming van of Pepperl+Fuchs.

Deze en andere onderwerpen worden behandeld:

  • Industry 4.0 - Hoe webtechnologieën tot langdurige veranderingen in automatisering zullen leiden
  • Peperplanten zijn niet de enige dingen die groeien - Pepperl+Fuchs in Vietnam
  • De intelligente veldbus die vooruit denkt! - Progressieve foutdetectie voor maximale installatiebeschikbaarheid
  • PROFIBUS bij 2 kelvin - Pepperl+Fuchs producten in gebruik bij DESY, één van 's werelds vooraanstaande centra voor deeltjesversnelling
  • Meer plaats in de kast - LB remote I/O-modules met hoge densiteit voor digitale ingangen
  • 3 misvattingen over SIL - Onze expert verduidelijkt enkele van de meest voorkomende misvattingen


De gedrukte nieuwsbrief wordt twee maal per jaar gepubliceerd en is gratis verkrijgbaar. Klik op de link Brochures+Catalogi om uw kopie te bestellen.