Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Nieuw productoverzicht voor Process Automation

Get the new product overview brochure for process automation.
Download de nieuwe productoverzichtsbrochure voor Process Automation

Al meer dan 60 jaar lang is de naam Pepperl+Fuchs synoniem voor hoogwaardige producten, service en oplossingen op het vlak van automatiseringstechnologie. Decennia aan ervaring en een hoog niveau van knowhow vormen de basis van onze uitgebreide portfolio die aan elke systeemvereiste het hoofd kan bieden. Download de nieuwe productoverzichtsbrochure "Components and Solutions" en bekijk het volledige productgamma op het gebied van Process Automation.


Een compleet overzicht van onze productportfolio in één oogopslag

Dit geactualiseerd productoverzicht bevat Pepperl+Fuchs' volledige productgamma op het gebied van Process Automation. Kort samengevat en duidelijk gestructureerd, wordt elke productserie voorgesteld in een afzonderlijk hoofdstuk. De hoofdstukken werden op consistente wijze samengesteld, zodat de lezer snel en makkelijk alle essentiële productinformatie kan vinden.

  • Elk hoofdstuk begint met een algemene productvoorstelling op een dubbele pagina die de lezer inleidt tot de technologie van het respectievelijke productdomein en die Pepperl+Fuchs' expertise aantoont.
  • Binnen de productdomeinen wordt elke productserie voorgesteld aan de hand van een korte productbeschrijving en samenvatting op het vlak van mogelijke toepassingen, voornaamste voordelen en technische kenmerken.
  • Grote afbeeldingen van de voornaamste producten geven de lezer een gedetailleerd inzicht over de verschillende facetten van onze productportfolio.

Download direct uw gratis exemplaar!

Download de nieuwe productoverzichtsbrochure "Components and Solutions" en bekijk het volledige productgamma op het gebied van Process Automation.

Download overview brochure

Download productoverzicht "Components and Solutions"


Open digitale versie van het nieuwe productoverzicht