Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

F190 UHF lees-/schrijfkop met schakelbare antennepolarisatie voor betrouwbare processtromen

De F190 UHF lees-/schrijfkop is makkelijk af te stemmen op specifieke toepassingen

The UHF read/write head F190 has an integrated antenna with switchable polarization, so you can adjust the UHF read/write head for a specific application
De F190 UHF lees-/schrijfkop beschikt over een ingebouwde antenne met schakelbare polarisatie, zodat u de UHF lees-/schrijfkop aan een specifieke toepassing kunt aanpassen.
De F190 UHF lees-/schrijfkop is een uitstekend voorbeeld van hoe men ingewikkelde fysieke processen kan implementeren en hen in een praktijkgerichte RFID-technologie kan omzetten. Het apparaat beschikt over een ingebouwde antenne met schakelbare polarisatie, zodat de UHF lees-/schrijfkop kan worden aangepast aan een specifieke toepassing zonder dat hiervoor enige hardware moet worden vervangen. Zowel lineaire verticale/horizontale als circulaire polarisatie behoren tot de mogelijkheden. Deze veelzijdigheid opent de deur voor tal van toepassingsmogelijkheden en reduceert de installatiekosten.

Lineaire verticale/horizontale polarisatie

Lineaire polarisatie is ideaal voor toepassingen waarbij de RFID-tagoriëntatie gekend is. Dit laat toe de antennepolarisatie op de tag af te stemmen en het stroomniveau te verlagen. Polarisatie kan ook worden gebruikt om tags die zich dicht bij elkaar bevinden, maar in verschillende richting liggen, te (strong>onderscheiden. Dit verhoogt de leessnelheid van de UHF lees-/schrijfkop en beperkt mogelijke interferenties van omliggende processen.

Circulaire polarisatie

Voor toepassingen waarbij de oriëntatie van de tag niet gekend is of varieert, is circulaire polarisatie de beste keuze, omdat een betrouwbare detectie hierbij onafhankelijk is van de tagoriëntatie. Voorbeelden hiervan zijn toepassingen waarbij ongesorteerde ladingen worden geïdentificeerd of waarbij de eigenlijke plaatsing van de tag kan verschillen.

Maximale flexibiliteit voor mid-range toepassingen

Internationale bedrijven doen hun voordeel met de kwaliteiten van de UHF lees-/schrijfkop. De F190 serie is beschikbaar in de respectievelijke frequentiebereiken van Europa, Azië en Amerika en maakt een flexibele integratie in logistieke en productieprocessen mogelijk, onafhankelijk van de locatie.

De voordelen in één oogopslag

  • Meest flexibele, mid-range UHF lees-/schrijfkop met wereldwijde inzetbaarheid
  • Kant-en-klare functieblokken ontworpen voor een snelle en eenvoudige systeemintegratie
  • Compacte en robuuste behuizing voor grote toepasbaarheid en uitdagende gebruiksomgevingen
  • Schakelbare antennepolarisatie garandeert betrouwbare tagdetectie en optimaliseert productiestroom
  • Multitag-scanning van 40 tags tegelijkertijd garandeert verhoogde productiviteit