Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Het uitgebreide assortiment positioneringshulpmiddelen voor de PGV- en safePGV-positioneringssystemen van Pepperl+Fuchs biedt gebruikers maximale flexibiliteit bij de selectie van de juiste versie voor hun toepassing. PGV en safePGV combineren een trajectbegeleiding met behulp van kleurstroken met een besturing en navigatie via data matrix-codes, wat hen de ideale oplossing maakt voor automatisch geleide voertuigen (AGV’s). De data matrix-codes worden hiervoor op codestroken, coderails en tags gedrukt. Afhankelijk van uw toepassingsvereisten, kunt u kiezen uit positioneringshulpmiddelen in verschillende materialen. Zo zijn de metalen data matrix-coderails bijvoorbeeld uitzonderlijk robuust en geschikt voor zware industriële omgevingen, terwijl de gekleurde en codestroken eenvoudig op de vloer kunnen worden geplakt.

Dringend op zoek naar een vervangingsstrook voor uw data matrix-codestrook of -coderail? Onze vervangingscodegenerator helpt u uit de nood totdat u een permanente codestrook of coderail van ons ontvangt.



Absolute safePXV- en safePGV-positioneringssystemen

Voor het eerst behalen de nieuwe absolute positioneringssystemen safePXV en safePGV het veiligheidsniveau SIL 3/ PL e met één enkele sensor.

De “Functional Safety Hub” van Pepperl+Fuchs

Honderden producten met een SIL-/ PL-classificatie, gratis tools en brochures in één locatie: de "Functional Safety Hub" is uw startpunt voor al uw veiligheidsfuncties.