Serviceline
Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00
Fax +32 3 644 24 41

Pepperl+Fuchs South Africa Celebrates Inauguration

2015-07-06

Inauguration, inauguration, Pepperl+Fuchs South Africa, celebration, offices in Kempton Park, Johannesburg
De kantoren van Pepperl+Fuchs in Kempton Park, Johannesburg

Pepperl+Fuchs Zuid-Afrika vierde haar officiële opening in Johannesburg op 18 mei van dit jaar. Dit evenement benadrukte het engagement van de internationale ondernemings actieve deelname in de ontwikkeling van Zuid-Afrika en haar verdere ambities in Afrika. Aan de nieuwe dochteronderneming werd ook een Niveau 1 B-BBEE certificaat toegekend dat het bedrijf in staat stelt nieuwe commerciële opportuniteiten in het Zuid-Afrikaanse gebied na te streven.


Een succesvolle toekomst in het verschiet


De openingsceremonie met Andreas Künne, Dr. Gunther Kegel en Marc Van Pelt.

Dr. Gunther Kegel, CEO van Pepperl+Fuchs GmbH, Andreas Künne, minister van Economische & Internationale Aangelegenheden bij de ambassade van de Bondsrepubliek Duitsland en Marc Van Pelt, managing director van Pepperl+Fuchs (Pty) Ltd verantwoordelijk voor Afrika, namen deel aan de openingsceremonie, die plaatsvond in de kantoren van Pepperl+Fuchs in Kempton Park, Johannesburg.Een Marimba-band zorgde voor een feestelijke sfeer op het evenement.

De festiviteiten werden vervolgens voortgezet in het Serengeti Golf and Wildlife Estate, waar alle gasten werden verwelkomd door een Marimba-band. Dit optreden werd gevolgd door informatieve speeches en presentaties van Dr. Gunther Kegel, Andreas Künne, Marc Van Pelt en de heer Stefan Sakoschek, uitvoerend voorzitter van de Europese Kamer van Koophandel & Industrie.


Wat is een B-BBEE certificaat?

Broad-Based Black Economic Empowerment (B-BBEE) is een socio-economisch proces dat rechtstreeks bijdraagt tot de economische transformatie van Zuid-Afrika door het aantal zwarte zakenlieden die de nationale economie managen, in eigendom hebben en besturen te verhogen en inkomensongelijkheid te verkleinen. Het B-BBEE certificaat is een document dat de graad van overeenstemming met de BEE-maatstaven aangeeft. Een Niveau 1-certificaat, zoals dat aan Pepperl+Fuchs Zuid-Afrika werd toegekend, vertegenwoordigt de hoogst mogelijke graad. De laagst mogelijke graad op het vlak van BEE is een Niveau 8-certificaat.